MiR 100

A MiR100 biztonságos, költséghatékony mobil robot, amely a belső szállítás és a logisztika gyors automatizálását teszi lehetővé. A robot optimalizálja a munkafolyamatokat, felszabadítva az alkalmazottak erőforrásait, így növelheti a termelékenységet és csökkentheti a költségeket.

Automatizálja a szállítási feladatokat és összpontosítson a nagyobb hozzáadott értékű tevékenységekre!

Az autonóm mobil robotok új generációja megváltoztatja az anyagmozgatás módját a létesítményekben - és a MiR100 ennek éllovasa. Rendkívüli rugalmassága és intelligens technológiája révén a MiR100 szinte minden olyan helyzetben használható, amilyenben jelenleg emberek kocsit tolnak, tárolót vontatnak. Most már automatizálhatja ezeket a feladatokat, így az alkalmazottak értékesebb tevékenységekre összpontosíthatnak.

Rendkívül rugalmas – sokféle kiegészítő felépítmény

A rendkívül rugalmas MiR100 önállóan 100 kg-ig képes szállítani. Felszerelhető extra felépítményekkel, például ketrecekkel, polcokkal, emelőkkel, szállítószalagokkal vagy akár kollaboratív robotkarral – amire csak szükség van a feladathoz. A felépítményeket könnyedén lehet cserélni, így a robot különféle feladatokra átcsoportosítható.

Biztonságos manőverezés és egyszerű programozás

A MiR100 robot biztonságosan manőverezik az emberek és az akadályok között, az ajtókon keresztül, a felvonókon át. Az épület CAD fájljait feltöltheti közvetlenül a robotra, vagy betaníthatja a robotot egy egyszerű, webes felülettel, amely nem igényel előzetes programozási tapasztalatot. A robot feladatai könnyen kiadhatóak a hálózathoz csatlakoztatott okostelefon, táblagép vagy számítógép segítségével.

Nincs szükség a munkaterület megváltoztatására

Beépített érzékelőkkel és kamerákkal, valamint kifinomult szoftverével a MiR100 képes felismerni környezetét, és kiválasztani a leghatékonyabb útvonalat a célig, biztonságosan elkerülve az akadályokat és az embereket. Nincs szükség drága, nehezen módosítható vezeték és érzékelő rendszer telepítésére, nincs szükség a belső környezetet megváltoztatására. A robot gyors gazdasági megtérülést biztosít, akár egy éven belülit.

robot-mobile-mir100-1030x1030.png

mir100-mobile-industrial-robots.png

MiR 100 használatanának előnyei

✓ Többfajta feladatra alkalmas különféle felépítményekkel (top modulokkal)

✓ 100 kg-ig terjedő hasznos teher szállítása, 300 kg-ig terjedő teher szállítása a MiRHook segítségével

✓ Könnyen programozható, előzetes tapasztalat nélkül

✓ Gyors gazdasági megtérülését kínál akár egy éven belül

✓ Kiküszöböli az anyagáramlás szűk keresztmetszeteit, növeli a termelékenységet

✓ Lehetővé teszi, hogy az emberek értékesebb tevékenységekre összpontosíthatnak, mint az anyagmozgatás

✓ Biztonságosan manőverezik emberek és akadályok között

✓ Nem szükséges a meglévő létesítmény módosítása

MiR 100 felhasználói kisokos és kompatibilis top modul ötletek!
MiR 100 felhasználói kisokos és kompatibilis top modul ötletek!

Tekintse meg Smart Mini Factory-nk!

Egy saját fejlesztésű, működő SMART MINI FACTORY segítségével bemutatjuk, hogy a ma elérhető intelligens technológiákkal milyen könnyen lehet egy Ipar 4.0-ás rendszert létrehozni. A minta gyártási folyamat során bemutatjuk, hogy a MiR autonom mobil robotokkal, Universal Robots kollaboratív robotkarokkal illetve a Lipro szállítópálya rendszerekkel hogyan lehet olyan gyártósort létrehozni, ami teljesen automata, önálló moduláris egységekből épül fel és a részegységek egymással intelligens módon kommunikálnak.

A rendszer elemei megtekinthetőek személyesen!

Időpont foglalása

MiR 100 top modulok és kiegészítők