MiR 1350

A MiR1350 raklapok és a nehéz rakományok automatizált és optimális szállítására készült. 1350 kg hasznos teherbírással ez a MiR legerősebb robotja. Ezt a tömeget is képes dinamikus környezetben teljes biztonsággal szállítani.

Biztonságos és hatékony manőverezés

Az kollaboratív MiR1350 biztonságosan manőverezik az emberek és a fizikai akadályok között. Fejlett technológiájának és kifinomult szoftverének köszönhetően a robot önállóan navigál, hogy megtalálja a leghatékonyabb utat a célhoz. Ha akadályba ütközik automatikusan újra tervezi útvonalát így elkerülve a költséges állás időt.

A MiR1350 a legújabb lézerszkenner technológiával van felszerelve, amely 360 fokos látószöget nyújt az optimális biztonság érdekében. A 3D-kamerák a padlószint felett 30–2000 mm-es magasságban látnak, a raklapok észlelése végett.

Optimalizálja a raklapok szállítását az épület belső elrendezésének megváltoztatása nélkül

A „MiR1350 Pallet Lift” raklap-emelővel a MiR1000 önállóan képes felvenni, szállítani és letenni a raklapokat, felszabadítva az alkalmazottakat értékesebb feladatok elvégzésére. A MiR1350 működtetésekor nem kell megváltoztatni a létesítmény elrendezését, mivel a huzalok, mágnesek vagy QR-kódok funkcióját felváltja a kifinomult navigációs szoftver. Egyszerűen töltse le a létesítmény CAD fájljait a robotra, vagy használja a lézerszkennereket egy térkép készítéséhez - ez minden, ami a gyors és költséghatékony megvalósításhoz szükséges.

Robusztus robot az ipar számára

A MiR1350 megfelel az ISO / EN 13849 szabványnak, és teljesíti az EMC ipari követelményeit. A MiR1350-at ipari felhasználásra tervezték, robosztus külsővel, amely ellenáll a ráeső rakománynak, könnyen közlekedik rámpákon, felhajtókon sőt sekély tócsákon át.

Rendkívül felhasználóbarát és rugalmas

A MiR1350 teljes kontroll nyújt a robot felett. A MiR1350 intelligens MiR Robot felülettel vezérelhető okostelefonon, táblagépen vagy PC-n keresztül, és előzetes tapasztalat nélkül programozható. De a robot integrálható ERP rendszerekhez is ezzel automatizálva a robot hívást. Ezen kívül a MiR1350 felvehető a „MiR Fleet” flottakezelő rendszerbe a már meglévő MiR robotok mellé, mivel a szoftver többfajta robot kezelését is támogatja.

A robotra különféle kiegészítő felépítmények (top modulok) gyorsan és egyszerűen telepíthetők. Felszerelhető raklapvillákkal, szállítószalagokkal, robotkarral vagy más lehetőségekkel, amelyek széles körű alkalmazást tesznek lehetővé.

MiR 1350 használatanának előnyei

✓ Rakományok gyors szállítása 1350kg-ig

✓ Optimalizálja a nehéz rakományok és raklapok belső szállítását, és lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy értékesebb tevékenységekre összpontosítsanak

✓ Kiküszöböli az anyagáramlás szűk keresztmetszeteit, növeli a termelékenységet

✓  Biztonságosan és hatékonyan manőverezik emberek és akadályok között

✓  Nem szükséges a meglévő létesítmény módosítása

✓  Többfajta feladatra alkalmas különféle felépítményekkel

✓  Felhasználóbarát felület, amely előzetes tapasztalat nélkül programozható

MiR 1000 felhasználói kisokos és kompatibilis top modul ötletek!
MiR 1000 felhasználói kisokos és kompatibilis top modul ötletek!

Tekintse meg Smart Mini Factory-nk!

Egy saját fejlesztésű, működő SMART MINI FACTORY segítségével bemutatjuk, hogy a ma elérhető intelligens technológiákkal milyen könnyen lehet egy Ipar 4.0-ás rendszert létrehozni. A minta gyártási folyamat során bemutatjuk, hogy a MiR autonom mobil robotokkal, Universal Robots kollaboratív robotkarokkal illetve a Lipro szállítópálya rendszerekkel hogyan lehet olyan gyártósort létrehozni, ami teljesen automata, önálló moduláris egységekből épül fel és a részegységek egymással intelligens módon kommunikálnak.

A rendszer elemei megtekinthetőek személyesen!

Időpont foglalása

MiR 1350 top modulok és kiegészítők