MiR 250

A MiR250 az eddigieknél is rugalmasabb AMR, éjjel-nappal tud működni, és rendkívül egyszerűen telepíthető a jobb termelékenység érdekében. Kisebb az helyet foglal és továbbfejlesztett alkalmazkodóképessége elősegíti a belső anyagmozgatás optimalizálását az elrendezés megváltoztatása nélkül.

A MiR250 alapterülete 580 x 800 mm, magassága mindössze 30 centiméter, mégis képes 250 kg-ot mozgatni 2 m / s sebességgel. Ez a jelenlegi legmozgékonyabb AMR a piacon. Bonyolult környezetben is rendkívül alkalmazkodóképes. Kis alapterületének köszönhetően akár 80 centiméter szűk helyen is képes átmenni. Az ajtók és felvonók, amelyek akadályt jelenthetnek más mobil robotok számára, nem jelentenek azt a MiR250-nak.

A MiR250-at hosszú élettartamra, könnyű szervizelhetőségre és a 0-24-ben történő használatra tervezték. Gyors elemcsere opciója segítségével nem kell töltésidővel számolni. Ezenkívül a legújabb biztonsági előírások szerint lett tervezve - ezért úgy gondoljuk, hogy ez a legbiztonságosabb AMR a piacon.

Ha szükséges, a MiR250 ESD verzióval is kapható.

✓ A nap 24 órájában működik, gyors akkumulátorcserével

✓ A robusztus kialakítás hosszú élettartamot biztosít

✓ Letisztult és hatékony navigáció dinamikus környezetben

robot-mobile-mir250-vfp.png

mir250-mobile-industrial-robots-vfp.png

MiR 250 felhasználói kisokos és kompatibilis top modul ötletek!
MiR 250 felhasználói kisokos és kompatibilis top modul ötletek!

Tekintse meg Smart Mini Factory-nk!

Egy saját fejlesztésű, működő SMART MINI FACTORY segítségével bemutatjuk, hogy a ma elérhető intelligens technológiákkal milyen könnyen lehet egy Ipar 4.0-ás rendszert létrehozni. A minta gyártási folyamat során bemutatjuk, hogy a MiR autonom mobil robotokkal, Universal Robots kollaboratív robotkarokkal illetve a Lipro szállítópálya rendszerekkel hogyan lehet olyan gyártósort létrehozni, ami teljesen automata, önálló moduláris egységekből épül fel és a részegységek egymással intelligens módon kommunikálnak.

A rendszer elemei megtekinthetőek személyesen!

Időpont foglalása

MiR 250 top modulok és kiegészítők