Állás lehetőségek - Nyitott pozíciók!

Dinamikusan fejlődő, 32 éves cégcsoport múlttal és nemzetközi hálózattal rendelkező, ipari termelővállalatok részére komplex beszerzési, tervezési és gyártási szolgáltatást nyújtó 100%-ban magyar tulajdonú vállalatunk herendi telephelyére keressük csapatunk új, oszlopos tagját, akivel közösen elérhetjük kitűzött céljainkat.

Betekintést nyerhetsz egy 45 fős, kereskedelemmel, tervezéssel, gyártással, robotikával és automatizálással foglalkozó rugalmas magyar KKV életébe, melyben egy családias, kisebb csapat tagja lehetsz!

Várjuk jelentkezésed az oldal alján lévő űrlap kitöltésével!

Poziciók, melyekre várjuk jelentkezésed:

Kiemeltek:

További pozíciók:

Mi a pályáztatás menete?

Összefoglaltunk minden fontos információt a jelentkezési folyamattal kapcsolatban.

1.Új kihívást keresel?

El tudod képzelni magad képzelni a VFP Systems csapatában? Mire vársz? Töltsd ki a jelentkezési űrlapot a lap alján. Ha ki szeretnél tűnni a jelentkezők közül, csatolj esetleg motivációs levelet is, amelyben kifejted, miért pont Te vagy a megfelelő személy egy adott pozícióra. Ez nem ktöelező, de nálunk egyéniségeddel pontokat szerezhetsz.

2. Megkaptuk jelentkezésed

Egy pillanatig sem haboztál, és azonnal jelentkeztél? Gratulálunk! Az első lépés megtörtént. Most már nekiállunk a munkának, és visszaigazoljuk a jelentkezési dokumentumok beérkezését. Mi is csak emberekből vagyunk, és hajlamosak vagyunk elcsúszni, ha nem érkezik válasz, nyugodtan érdeklődj!

3. A pályázat előválogatása

Ahhoz, hogy kicsit jobban megismerjük a szakmai múltad, megnézzük önéletrajzod és releváns referenciád. Minket azonban nem csak a szakmai képesítésed vagy tapasztalatod érdekel. Megnézzük a mögötte álló személyt is – elvégre a csapatba illeszkedés sokkal fontosabb számunkra!

4. Az állásinterjúd

Kíváncsivá tettél minket? Akkor szívesen meghívunk egy személyes állásinterjúra. Egy személyes interjú során megbeszéljük korábbi tapasztalataid, személyiséged és céljaid. Van néhány hiányosság az önéletrajzodban? Minden bizonnyal izgalmas történetek állnak mögöttük. Mondd el nekünk!

5. Maradt még nyitott kérdés?

A megpályázott pozíciótól függően előfordulhat, hogy visszahívunk egy második körös interjúra. Vagy esetleg benned is felmerülnek még nyitott kérdések, és leülnél még egyet beszélgetni a kollegákkal? Számunkra is fontos, hogy a legtisztább képet kapd meg a cégről, és a pozícióról is!

6. Üdvözlünk az VFP-nél!

Meggyőztél minket szakmailag és személyiségileg is? Akkor szívesen teszünk neked egy vonzó ajánlatot. Miután elfogadtad, várjuk, hogy elkezdhessünk veled a közös munkát, és hogy a VFP csapat állandó tagjának érezhesd magad. Mostantól együtt járjuk az utat!