Hírek

VIDEÓ - Ipar 4.0 webinárium & Smart Mini Factory!

Ipar 4.0 webinárium

Az elmúlt időszakban rengeteg hasznos webinárium volt,  melyek az egyes Ipar 4.0 -ás rendszerelemek, megoldások, alkalmazásának előnyeit és lehetőségeit mutatták be. Arra gondoltunk a Kollégákkal, hogy egy saját fejlesztésű, működő SMART MINI FACTORY segítségével bemutatjuk, hogy a ma elérhető intelligens technológiákat alkalmazó termékekkel milyen könnyen lehet olyan gyártósort létrehozni, ami teljesen automata, önálló moduláris egységekből épül fel és a részegységek egymással intelligens módon kommunikálnak.

A webináriumon több, mint 500 regisztrálónk volt. Akik elsősorban Magyarország meghatározó iparvállalatait, rendszerintegrátorait, gépépítőit, egyetemi szakemberei közül kerültek ki. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak, ezért úgy gondoltuk elérhetővé tesszük egy még szélesebb kör számára is.

Töltsle le az ingyenes MiR - Mobile Industrial Robots brossúrát!
Töltsle le az ingyenes MiR - Mobile Industrial Robots brossúrát!

Mivel találkozhatsz a webinárium felvételében?

Az előadásokban lesznek bőséggel gyakorlati témák is, így mindenképp láthat - hallhat olyat akár az Ipar 4.0, gyártási folyamatok fejlesztése, kollaboratív robotok, intra-logisztikai rendszerek témában, ami hasznos lehet munkája illetve szervezete számára. Az elhangzottak alkalmazásával sikeresen hozzájárulhat a hatékony gyártás és logisztika fejlesztéséhez.

A teljes ökoszisztéma után nagyító alá vesszük az egyes rendszerelemeket és bemutatjuk azok alkalmazási lehetőségeit is:

  • Universal Robots kollaboratív robotok alkalamzási lehetőségei
  • MiR autonóm mobil robotok, top modulok, alkalmazási lehetőségek
  • Lipro Automatizált szállítópályák
  • Visual Components 3D vizualizáció