Hírek

Tanúsítványaink

Bisnode AAA arany tanúsítvány

Cégünk Bisnode AAA Arany Tanúsítvánnyal rendelkezik, mellyel az ország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozik. A magyar piacon csupán a cégek 0,63 százaléka rendelkezik AAA-s minősítéssel, ezen vállalatotok közül pedig, arany oklevélre azok jogosultak, akik legalább egymást követő 5 éve birtokolják a tanúsítványt. A tanúsítvány kiváló hitelképességet és a vállalatunkkal történő üzleti kapcsolat kialakításakor rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelent, mely tovább erősíti partnereink, beszállítóink bizalmát cégünk felé.


MSZ EN ISO 9001:2015

Vállalatunk minőségmenedzsment rendszere megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek. 2016-ben elnyert tanúsítványunk szabályozza a teljes termelési folyamatot, beleértve a tervezést, kivitelezést és a komplett dokumentációt.


MSZ EN ISO 14001:2015

Vállalatunk környezetközpontú írányítási rendszere megfelel az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány követelményeinek. 2022-ben elnyert tanúsítványunk szabályozza a teljes termelési folyamatot, beleértve a tervezést, kivitelezést és a komplett dokumentációt.


KKV TOP 100

Ez a tanúsítvány a magyar piacon különleges abból a szempontból, hogy egy független szakmai zsűri adja, egyedi kritériumrendszerünk alapján olyan cégeknek, amelyek nemcsak papíron sikeresek, hanem a mindennapi üzleti életben is. Ez a tanúsítvány jóval többet ad presztízsnél, egyértelműen kommunikálja, hogy a cég stabil, megbízható, magas a termelékenysége, dinamikusan növekszik és a területének egyik legjobbja. A VFP Systems 2018-ban sikeresen került be a KKV TOP 100-ba, a kereskedelem kategóriában.


DFV minősítés

Vállalatunk 2017 óta redenldelkezik a Modern Vállalkozások Programja által kiadott Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítéssel. A Modern Vállalkozások Program szakemberei által végzett auditon kíváló értékelést értünk el.