Rólunk

Cégünk, a 100%-ban magyar tulajdonban lévő VFP Systems Kft az ipari célgépépítésben alapvető, alumínium profil gépépítő és lean cső rendszerek, gyártása és kereskedelme mellett,  manuális gyártó munkahelyek, automatizált szállítópályák, intralogisztikaia robotos megoldások ( beltéri, illetve kültéri AGV / AMR), egyedi gyártású gépek, kollaboratív vagy ipari robotokkal támogatott ipari alkalmazások tervezésével és telepítésével, illetve villamossági kivetelezéssel foglalkozik ( ipari komplett automatika, illetve épületvillamossági generál kivitelezés).  Herendi üzemünkben magas raktárkészlet, innovatív mérnökcsapat (gépészet, vezérléstechnika, automatizálás), saját forgácsoló üzem, egyedi alkatrész tervezési és gyártási kapacitás áll rendelkezésre.

Az elmúlt években szerzett tapasztalat, a folyamatos fejlődés, a termékek és szolgáltatások kiváló ár/érték aránya, valamint a vevők, a technológia és a piac által vezérelt magasfokú alkalmazkodóképesség tesz minket képessé arra, hogy felkészüljünk minden eshetőségre és megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.

Bízunk benne, hogy termékeinkkel, tapasztalatunkkal, tudásunkkal és szolgáltatásainkkal hozzá járulhatunk a soron következő projekt sikereihez!

Tanusítványaink
Miért válasszon minket?
Testreszabott megoldások egy kézből
Testreszabott megoldások egy kézből
Napjaink kiélezett nemzetközi versenyében egyre kiemeltebb jelentőséget nyer a termelési költségek csökkentése, valamint a hatékonyság növelése, a kibocsátás minőségi növelésével egyetemben. Ezért fontos a legmegfelelőbb partnert megtalálni, aki a minőséget is és a pontosságot is garantálni tudja megfelelő határidővel, a legkedvezőbb áron.
Stabil pénzügyi háttér
Stabil pénzügyi háttér
Cégünk Bisnode AAA Arany Tanúsítvánnyal rendelkezik, mellyel az ország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozik. A magyar piacon csupán a cégek 0,63 százaléka rendelkezik AAA-s minősítéssel, ezen vállalatotok közül pedig, arany oklevélre azok jogosultak, akik legalább egymást követő 5 éve birtokolják a tanúsítványt. A tanúsítvány kiváló hitelképességet és a vállalatunkkal történő üzleti kapcsolat kialakításakor rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelent, mely tovább erősíti partnereink, beszállítóink bizalmát cégünk felé.
Kreatív mérnökcsapat
Kreatív mérnökcsapat
Cégcsoportunk kreatív mérnöki hátterének segítségével kínálunk hatékony megoldásokat egyéni vevői igényeikre, mellyel hozzájárulunk versenyképességük és teljesítményük fejlesztéséhez. Az elmúlt évtizedekben szerzett tapasztalat, a folyamatos fejlődés, a termékek és szolgáltatások kiváló ár/érték aránya, valamint a vevők, a technológia és a piac által vezérelt magasfokú alkalmazkodóképesség tesz minket képessé arra, hogy felkészüljünk minden eshetőségre és megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.
Szakmai elkötelezettség és felelőségvállalás
Szakmai elkötelezettség és felelőségvállalás
Cégünk számos felsőoktatási intézménnyel, kutatóintézettel, közhasznú nonprofit szervezettel együtt működik és elkötelezett híve a folyamatos szakmai fejlődésnek, oktatásnak, kutatás és fejlesztésnek a magyar piacon.
Sajtómegjelenések
Akik már minket választottak
Rólunk mondták
Legyél a csapatunk tagja
Nyitott pozíciók