BOSCH kompatibilis alumínium profilok

100%-ban magyar tulajdonú cégünk kereskedelmi üzletágának egyik zászlóshajója a Bosch kompatibilis alumínium profilok forgalmazása. Saját gyártású gépépítő profil rendszerünkkel több mint 900 ügyfélnél bizonyítottunk már hazai és nemzetközi piacon az elmúlt 10 évben, kiváló vevői visszajelzések mellett, büszkén vallhatjuk magunkat piacvezetőnek ezen a területen. 

Magas raktárkészletünk mellett, webshopunkban azonnali készletinformációkat találhat termékeinkről. Gépépítő Bosch kompatibilis alumínium profiljainkat ügyfeleink igényei szerint méretre vágjuk 0,1mm pontossággal, illetve a megadott címre le is szállítjuk azokat az ország teljes területén saját spedícióval. Széles kínalattal, mennyiségi kedvezméynekkel, szakértői csapatunkkal állunk rendelkezésére! Keressen minket bátran!

Tekintse meg teljes termékkínálatunkat

Bosch kompatibilis alumínium profilok NUT 6

WEBSHOP

Bosch kompatibilis alumínium profilok NUT 8

WEBSHOP

Bosch kompatibilis alumínium profilok NUT 10

WEBSHOP

Kötőelemek alumínium profilokhoz

WEBSHOP

Kiegészítők alumínium profilokhoz

WEBSHOP

Töltse le 2023-as kereskedelmi KATALÓGUSUNKAT!
Töltse le 2023-as kereskedelmi KATALÓGUSUNKAT!

Miért válasszon minket?

Magas raktárkészlet

Friss készlet informácók webshopunkban

Egyedi méretre vágás

 0.1 mm vágási pontosság

Kedvező ár

Mennyiségi kedvetmények, szezonális akciók

Saját spedíció

Kiszállítás az ország egész területén

Kiváló minőség

800+ elégedett ügyfél

A Bosch kompatibilis alumínium profilok felhasználási területei

A Bosch kompatibilis aluprofilok kiválóan alkalmazkodnak a széleskörű ipari igényekhez, és a magas minőségük révén hozzájárulnak a hatékony és költséghatékony munkafolyamatokhoz. A gondosan tervezett és precízen illeszkedő elemek minden szabványnak és előírásnak megfelelnek.

 • Gépépítés: A Bosch kompatibilis aluprofilok ideálisak gépek és karosszériák gyors és precíz építéséhez. A könnyű súlyú, mégis erős kialakítás lehetővé teszi a rugalmas tervezést és a gyors összeszerelést.
 • Vázak, tartószerkezetek: A műhelyekben és gyártóüzemekben történő alkalmazás során a Bosch kompatibilis alumínium profilok segítenek optimalizálni a munkateret, megkönnyítve a szükséges eszközök és gépek elhelyezését.
 • Szerelőasztalok, munkaállomások: A Bosch kompatibilis aluprofilok alkalmazhatók szerelőasztalok, munkaállomások és egyéb személyre szabott szerkezetek gyors és precíz kialakításához.
 • Szállítópályák: A könnyű súly és a tartós kialakítás lehetővé teszi a Bosch kompatibilis alumínium profilok széles körű alkalmazását különféle szállítópályák kialakításához, így segítve elő az ipai automatizációt. Ideálisak különféle gyártórendszerek számára.
 • Automatizáció és robotika, manipulátorok: Az automatizációs folyamatokhoz és robotikai rendszerekhez történő alkalmazás során a Bosch kompatibilis alumínium profilok lehetővé teszik az egyszerű és hatékony rögzítést és mozgatást. A kompatibilitásuk kiterjed a számos ipari robot típusára. Egyedi igényeket komplett megoldásainkkal is ki tudunk szolgálni.

A Bosch kompatibilis alumínium profilok előnyei

A Bosch-kompatibilis alumínium profilok kiemelkedő előnyöket nyújtanak számos ipari szektorban, elősegítve ezzel a hatékonyabb és gyorsabb munkafolyamatokat. A termékeink lehetővé teszik a rugalmas és testreszabott tervezést, amely minden esetben alkalmazkodik az egyedi igényekhez. Egyszerű és gyors összeszerelési lehetőséget biztosítanak, csökkentve ezzel a projekt teljes idejét és költségeit. A pontos méretezés és alakítás lehetővé teszi az anyag optimális felhasználását, minimalizálva a hulladék mennyiségét. Az alumínium anyag könnyűsége nem megy a szilárdság rovására, így optimális súly-erő arányt biztosít. Alumínium profiljaink teljes mértékben kompatibilisek a Bosch gépépítő rendszereivel, így könnyen és gyorsan integrálhatók. Széles körű kiegészítő és csatlakozó kínálatunk még könnyebbé teszi az alkalmazkodást a különféle igényekhez és rendszerekhez.

 

Termékelőnyök:aluminium-profil-munka-allomas.png

 • Több mint 50 féle keresztmetszet
 • Nagyfokú terhelhetőség
 • Rugalmas tervezhetőség
 • Könnyű súly, nagy szilárdság
 • Hosszú élettartam
 • Beltéri és kültéri használat
 • Egyszerű és gyors össze- és átszerelhetőség
 • Egyszerű integráció a Bosch rendszerekbe
 • Gazdaságos anyagfelhasználás
 • Kiváló minőség
 • Költséghatékonyság
 • Biztonság

Az alumínium profilok költséghatékonysága

Az alumínium profilok gazdaságos megoldást kínálnak különféle munkaterületek kialakításához. Egyrészről az olcsó és széles körben elérhető alumínium alapanyag miatt, másrészről az alumínium profilok telepítése és átalakítása egyszerű és gyors folyamat, amely időt és további költségeket takarít meg.

Az alumínium profilok hosszú élettartamuk és tartósságuk révén is csökkentik a költségeket. Mivel nem igényelnek gyakori javításokat vagy cseréket, hosszú távon kiváló befektetést jelentenek. Az alumínium profilok rugalmassága és könnyű átalakíthatósága lehetővé teszi a munkaterület könnyű testreszabását és optimalizálását, ami további költségmegtakarítást eredményezhet.

Az alumínium profilok karbantartása és gondozása

Az alumínium profilok könnyen karbantarthatók és tisztán tarthatók. A profilok felülete sima és kimondottan ellenállóak a karcolásokkal és foltok kialakulásával szemben, könnyű tisztán tartani őket. Elég csak egy nedves ruhával letörölni a felületüket, és újra tisztává válnak.

Az alumínium profilok rendkívül ellenállóak a korrózióval szemben, tartósak és hosszú távon megőrzik eredeti állapotukat, ezáltal nem igényelnek gyakori javításokat vagy cseréket. A karbantartás és gondozás minimális költségekkel és időigénnyel jár, így ideális és költséghatékony megoldást kínál a munkaterületek kialakításához.

Az alumínium profilok rendkívül rugalmasak és könnyen átalakíthatók. Amennyiben a munkaterület változik vagy fejlesztésre szorul, az alumínium profilok könnyedén átalakíthatók vagy bővíthetők. Új elemek vagy tartozékok könnyen hozzáadhatók vagy eltávolíthatók, lehetővé téve a munkaterület testreszabását és optimalizálását a felhasználók specifikus igényeinek megfelelően.

Árajánlatkérési és szállítási információk

Ügyfeleink elégedettsége mindig kiemelt prioritás számunkra, és nagy gondot fordítunk arra, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kiváló minőségét biztosítsuk számukra. Több évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján kiforrott folyamatokat fejlesztettünk ki, melyek lehetővé teszik, hogy az ajánlatkéréstől kezdve egészen a termék leszállításáig minden munkafolyamat hatékonyan és gyorsan végbe mehessen.

Ajánlatkérés folyamata

 • Látogasson el webshopunkba: tekintse meg széles körű rendelhető termékeinket a webshopunkban, ahol a részletes termékinformációinkat is megtalálja.
 • Termékválasztás: válassza ki a kívánt terméket a weboldalon.
 • Adatok megadása: töltse ki a rendelési adatokat, cégadatait és személyes adatait az online űrlapon.
 • Árajánlat elküldése: küldje el az űrlapot az "Árajánlatkérés" gombra kattintva.
 • Értesítés: az árajánlatkérés azonnal beérkezik hozzánk, és automatikus értesítést kap a sikeres küldésről.
 • Feldolgozás: kollégáink a beérkezést követő 24 órán belül feldolgozzák az árajánlatkérést.
 • Kapcsolatfelvétel: az ajánlatfeldolgozást követően kollégánk felkeresi Önt, hogy részletesen megbeszéljék igényeit és válaszoljon az esetleges kérdéseire.

Szállítási információk Bosch kompatibilis aluprofilokhoz

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítás díja, módja, ideje a megrendelt termékmennyiségtől, terméktípusoktól és a szállítási címtől függően változhat. Az ajánlatban a fenti kondíciókra vonatkozóan minden esetben adunk tájékoztatást.

 • Szállítási idő: Az általános szállítási idő kiszállítási címétől és a rendelt termékmennyiségtől és terméktípustól függ. A készletről elérhető termékeket általában a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül teljesítjük, amennyiben ettől eltér a szállítási idő, arról minden esetben tájékoztatjuk.
 • Szállítási módok: Kényelmes és biztonságos szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre, futárszolgálattal és saját spedícióval is rendelkezünk. Minden esetben gondosan mérlegeljük és javasoljuk a legmegfelelőbb szállítási opciót a megrendelt termékek mennyisége, típusa és a kiszállítási cím alapján. Ezzel biztosítva a hatékony és zökkenőmentes szállítást, és egyidejűleg garantálva a termékek épségét és biztonságát.
 • Szállítási díjak: Szállítási díjaink minden esetben egyediek, melyet befolyásol a megrendelt termék típusa, a szállítási cím és a választott szállítási mód. A pontos díjakat minden esetben már az ajánlatkérés során is feltüntetjük és részletes tájékoztatást nyújtunk erről. Így biztosítjuk, hogy ügyfeleink mindig teljes átláthatóságot és pontos információkat kapjanak a szállítási költségekről.
 • Kiszállítási régiók: A Bosch kompatibilis aluprofilokat országosan szállítjuk le, biztosítva a területi elérhetőséget.
 • Szállítás biztonsága: A termékeket gondosan csomagolva és biztonságosan szállítjuk, hogy sértetlenül érkezzenek meg a rendeltetési helyre.

Kiegészítő szolgáltatások

 • Tervezés
 • Gyártás és szerelés rövid határidővel
 • Méretre vágás
 • Belföldi szállítás
 • Karbantartás
 • Teljes körű mérnöki támogatás
 • Ingyenes tanácsadás

 

Lépjen kapcsolatba velünk, a +36 88 220 147 telefonszámon, info@vfpsystems.hu e-mail címen, vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapukat!