ITEM kompatibilis alumínium profilok

100%-ban magyar tulajdonú cégünk kereskedelmi üzletágának egyik zászlóshajója az ITEM kompatibilis alumínium profilok forgalmazása. Saját gyártású gépépítő profil rendszerünkkel, több mint 900 ügyfélnél bizonyítottunk már hazai és nemzetközi piacon az elmúlt 10 évben, kiváló vevői visszajelzések mellett, büszkén vallhatjuk magunkat piacvezetőnek ezen a területen. 

Magas raktárkészletünk mellett, webshopunkban azonnali készletinformációkat találhat termékeinkről. Gépépítő Bosch kompatibilis alumínium profiljainkat ügyfeleink igényei szerint méretre vágjuk 0,1mm pontossággal, illetve a megadott címre le is szállítjuk azokat az ország teljes területén saját spedícióval. Széles kínalattal, mennyiségi kedvezméynekkel, szakértői csapatunkkal állunk rendelkezésére! Keressen minket bátran!

Tekintse meg teljes termékkínálatunkat

Item kompatibilis alumínium profilok NUT 5

WEBSHOP

Item kompatibilis alumínium profilok NUT 6

WEBSHOP

Item kompatibilis alumínium profilok NUT 8

WEBSHOP

Kötőelemek alumínium profilokhoz

WEBSHOP

Kiegészítők alumínium profilokhoz

WEBSHOP

Töltse le 2023-as kereskedelmi KATALÓGUSUNKAT!
Töltse le 2023-as kereskedelmi KATALÓGUSUNKAT!

Miért válasszon minket?

Magas raktárkészlet

Friss készlet informácók webshopunkban

Egyedi méretre vágás

 0.1 mm vágási pontosság

Kedvező ár

Mennyiségi kedvetmények, szezonális akciók

Saját spedíció

Kiszállítás az ország egész területén

Kiváló minőség

800+ elégedett ügyfél

Az ITEM kompatibilis alumínium profilok felhasználási területei

Az ITEM kompatibilis alumínium profilok sokoldalúsága széles körű ipari felhasználást tesz lehetővé, és magas minőségük révén hozzájárulnak a hatékony és gazdaságos munkafolyamatokhoz. Az átgondoltan megtervezett és pontosan illeszkedő elemek szabványoknak és előírásoknak megfelelnek. 

 

 • Gépépítés: Az ITEM kompatibilis alumínium profilok ideálisak gépek és karosszériák gyors és precíz építéséhez. A könnyű súlyú, mégis erős kialakítás lehetővé teszi a rugalmas tervezést és a gyors összeszerelést. 

 • Vázak, tartószerkezetek: A műhelyekben és gyártóüzemekben történő alkalmazás során az ITEM kompatibilis alumínium profilok segítenek optimalizálni a munkateret, megkönnyítve a szükséges eszközök és gépek elhelyezését. 

 • Szerelőasztalok, munkaállomások: Az ITEM kompatibilis alumínium profilok alkalmazhatók szerelőasztalok, munkaállomások és egyéb személyre szabott szerkezetek gyors és precíz kialakításához. 

 • Szállítópályák: A könnyű súly és a tartós kialakítás lehetővé teszi az ITEM kompatibilis alumínium profilok széles körű alkalmazását különféle szállítópályák kialakításához, így segítve elő az ipai automatizációt. Ideálisak különféle gyártórendszerek számára. 

 • Automatizáció és robotika, manipulátorok: Az automatizációs folyamatokhoz és robotikai rendszerekhez történő alkalmazás során az ITEM kompatibilis alumínium profilok lehetővé teszik az egyszerű és hatékony rögzítést és mozgatást. A kompatibilitásuk kiterjed a számos ipari robot típusára. Egyedi igényeket komplett megoldásainkkal is ki tudunk szolgálni.

Az ITEM kompatibilis alumínium profilok előnyei

Az ITEM kompatibilis alumínium profilok számos ipari területen kiemelkedő előnyöket kínálnak, amelyek hozzájárulnak a hatékonyabb és gyorsabb munkafolyamatokhoz. Termékeink lehetővé teszik a rugalmas és testreszabott tervezést, amelyekminden esetben alkalmazkodnak az egyedi igényekhez, egyszerű és gyors összeszerelést tesznek lehetővé, csökkentve a projekt teljes idejét és költségeit.A pontos méretezés és alakítás lehetővé teszi az anyag optimális felhasználását, minimalizálva a hulladékot. Az alumínium anyag könnyűsége nem megy a szilárdság rovására, így optimális súly-erő arányt biztosít.Alumínium profiljainkteljes mértékben illeszkednek az ITEM gépépítő rendszerekhez, így könnyen és gyorsan integrálhatók. A profilokhoz elérhető széles körű kiegészítő és csatlakozó kínálatunk még könnyebbé teszi az alkalmazkodást a különféle igényekhez és rendszerekhez.  

 

Termékelőnyök: aluminium-profil-munka-allomas.png

 • Több mint 50 féle keresztmetszet 

 • Nagyfokú terhelhetőség 

 • Rugalmas tervezhetőség 

 • Könnyű súly, nagy szilárdság 

 • Hosszú élettartam 

 • Beltéri és kültéri használat 

 • Egyszerű és gyors össze- és átszerelhetőség 

 • Egyszerű integráció az ITEM rendszerekbe 

 • Gazdaságos anyagfelhasználás 

 • Kiváló minőség 

 • Költséghatékonyság 

 • Biztonság 

Az alumínium profilok költséghatékonysága

Az alumínium profilok gazdaságos megoldást nyújtanak a különféle munkaterületek kialakításához,egyrészről, mert olcsó és széles körben elérhető alumínium alapanyagból készülnek, másrészről az alumínium profilok telepítése és átalakítása egyszerű és gyors folyamat, amely időt és további költségeket takarít meg. 

 

Az alumínium profilok hosszú élettartamuk és tartósságuk révén is csökkentik a költségeket. Mivel nem igényelnek gyakori javításokat vagy cseréket, hosszú távon kiváló befektetést jelentenek. Az alumínium profilok rugalmassága és könnyű átalakíthatósága lehetővé teszi a munkaterület könnyű testreszabását és optimalizálását, ami további költségmegtakarítást eredményezhet. 

Az alumínium profilok karbantartása és gondozása

Az alumínium profilok könnyen karbantarthatók és tisztán tarthatók. A profilok felülete sima és kifejezetten ellenállóak a karcolásokkal és foltok kialakulásával szemben, könnyű tisztán tartani őket. Elég csak egy nedves ruhával letörölni a felületüket, és újra ragyogóan tisztává válnak. 

Az alumínium profilok rendkívül tartósak és ellenállnak a korróziónak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hosszú távon megőrzik eredeti állapotukat, és nem igényelnek gyakori javításokat vagy cseréket. A karbantartás és gondozás szintén minimális költségekkel és időigénnyel jár, így idő- és költséghatékony megoldást nyújtanak a munkaterületek kialakításánál. 

 

Az alumínium profilok rendkívül rugalmasak és könnyen átalakíthatók. Amennyiben a munkaterület változik vagy fejlesztésre szorul, az alumínium profilok könnyedén átalakíthatók vagy bővíthetők. Új elemek vagy tartozékok könnyen hozzáadhatók vagy eltávolíthatók. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a munkaterület testreszabását és optimalizálását a felhasználók specifikus igényei szerint. 

Árajánlatkérési és szállítási információk

Ügyfeleink elégedettsége mindig kiemelt prioritás számunkra, és nagy gondot fordítunk arra, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kiváló minőségét biztosítsuk számukra. Több évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján kiforrott folyamatokat fejlesztettünk ki, melyek lehetővé teszik, hogy az ajánlatkéréstől kezdve egészen a termék leszállításáig minden munkafolyamat hatékonyan és gyorsan végbe mehessen. 

 

Ajánlatkérés folyamata 

 

 • Látogasson el webshopunkba: tekintse meg széles körű rendelhető termékeinket a webshopunkban, ahol a részletes termékinformációinkat is megtalálja. 

 • Termékválasztás: válassza ki a kívánt terméket a weboldalon. 

 • Adatok megadása: töltse ki a rendelési adatokat, cégadatait és személyes adatait az online űrlapon. 

 • Árajánlatelküldése: küldje el az űrlapot az "Árajánlatkérés" gombra kattintva. 

 • Értesítés: az árajánlatkérés azonnal beérkezik hozzánk, és automatikus értesítést kap a sikeres küldésről. 

 • Feldolgozás: kollégáink a beérkezést követő 24 órán belül feldolgozzák az árajánlatkérést. 

 • Kapcsolatfelvétel: az ajánlatfeldolgozást követően kollégánk felkeresi Önt, hogy részletesen megbeszéljék igényeit és válaszoljon az esetleges kérdéseire. 

 

Szállítási információk ITEM kompatibilis aluprofilokhoz

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítás díja, módja, ideje a megrendelt termékmennyiségtől, terméktípusoktól és a szállítási címtől függően változhat.Az ajánlatban a fenti kondíciókra vonatkozóan minden esetben adunk tájékoztatást. 

 

 • Szállítási idő: Az általános szállítási idő kiszállítási címétől és a rendelt termékmennyiségtől és terméktípustólfügg.A készletről elérhető termékeket általában a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül teljesítjük, amennyiben ettől eltér a szállítási idő, arról minden esetben tájékoztatjuk. 

 • Szállítási módok: Kényelmes és biztonságos szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre, futárszolgálattal és saját spedícióval is rendelkezünk. Minden esetben gondosan mérlegeljük és javasoljuk a legmegfelelőbb szállítási opciót a megrendelt termékek mennyisége, típusa és a kiszállítási cím alapján. Ezzel biztosítva a hatékony és zökkenőmentes szállítást, és egyidejűleg garantálva a termékek épségét és biztonságát. 

 • Szállítási díjak: Szállítási díjaink minden esetben egyediek, melyet befolyásol a megrendelt termék típusa, a szállítási cím és a választott szállítási mód. A pontos díjakat minden esetben már az ajánlatkérés során is feltüntetjük és részletes tájékoztatást nyújtunk erről. Így biztosítjuk, hogy ügyfeleink mindig teljes átláthatóságot és pontos információkat kapjanak a szállítási költségekről. 

 • Kiszállítási régiók: Az ITEM kompatibilis aluprofilokat országosan szállítjuk le, biztosítva a területi elérhetőséget. 

 • Szállítás biztonsága: A termékeket gondosan csomagolva és biztonságosan szállítjuk, hogy sértetlenül érkezzenek meg a rendeltetési helyre. 

Kiegészítő szolgáltatások

 • Tervezés 

 • Gyártás és szerelés rövid határidővel 

 • Méretre vágás 

 • Belföldi szállítás 

 • Karbantartás 

 • Teljes körű mérnöki támogatás 

 • Ingyenes tanácsadás 

 

Lépjen kapcsolatba velünk, a +36 88 220 147 telefonszámon, info@vfpsystems.hu e-mail címen, vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapukat! 

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.