MiR ( Mobile Industrial Robots ) - Intralogisztikai mobil robotok

 

Megérkezett a MiR1200 Pallet Jack!

 

A MiR1200 raklapemelő robot a MiR család legújabb tagja, mely az anyagmozgatás terén kínál intelligens,  a floor-to-floor szállítást. A MiR1200 raklapemelő forradalmasítja a beltéri raklapszállítást, az automatikus EU raklap érzékelést és akár 1200 kg-os raklapok mozgatását teszi lehetővé 1,5 m/s sebességgel.

Március végétől már kínálatunkban!

Keresse kollégáinkat!

...

...

A világ első számú mobil ipari robotjai a VFP Systems képviseletében!

A gyártó vállalatok szinte mérettől, iparágtól függetlenül törekszenek arra, hogy automatizálják folyamataikat, javítsák a versenyképességüket, növeljék a dolgozók biztonságát és csökkentsék a veszteséget termelő tényezők számát. Az anyagmozgatás terén számos lehetőség van a folyamatok optimalizálására.  Az egyre terjedő AMR technológia biztonságos, rugalmas és hatékony alternatívája lehet más belső logisztikai megoldásoknak, mint például az AGV-k, targoncák, kézi anyagmogatás és szállítószalagok.

A VFP Systemscsapatának célja, az Ön és Cégének szakmai támogatása és a megfelelő intralogisztikai megoldás biztosítása. Az elmúlt időszakban végzett piackutatások és tesztek alapján, meggyőződésünk, hogy erre a feladatra a legmegfelelőbb Partner a Mobile Industrial Robots lehet.

...

VFP Systems Kft. - A hivatalos magyarországi MiR márkaképviselet és szakszervíz!

...

Teljes körű gondoskodás, közvetlen gyártói kapcsolattal a VFP Systems-től!

Örömmel és büszkén képviseljük a hazai piacon a világ vezető autonóm mobil robot [AMR] gyártóját a Mobile Industrial Robots, MiR-t. A robotok és pótalkatrészek értékesítése mellett testreszabott, komplett rendszerintegrációs megoldásokkal is tudjuk Önt segíteni az elképzeléseinek megvalósításában innovatív mérnökcsapatunk támogatásával. Hivatalos márkaszervizünk készséggel áll rendelkezésére a robotok garanciális vagy garancián túli javításával kapcsolatban is.

...

A MiR ( Mobile Industrial Robots ) alkalmazásának legfőbb előnyei

...

Hatékony és rugalmas működés
Hatékony és rugalmas működés

Beépített érzékelőkkel és kamerákkal, valamint kifinomult szoftverével a MiR (Mobile Industrial Robots) mobil robotjai képesek felismerni környezetét, és kiválasztani a leghatékonyabb útvonalat a célig, biztonságosan elkerülve az akadályokat és az embereket. Nincs szükség drága, nehezen módosítható vezeték és érzékelő rendszer telepítésére, nincs szükség a belső környezetet megváltoztatására.

Széleskörű felhasználási lehetőség
Széleskörű felhasználási lehetőség

A MiR ( Mobile Industrial Robots ) együttműködő és autonóm mobil robotjai mind teherbírásban mind alkalmazhatóságban megoldások széles skáláját kínálják. Felszerelhető extra felépítményekkel, például ketrecekkel, polcokkal, emelőkkel, szállítószalagokkal vagy akár kollaboratív robotkarral – amire csak szükség van a feladathoz. Önálló vontatásra is képes a MiR Hook segítségével. A felépítményeket könnyedén lehet cserélni, így a robot különféle feladatokra átcsoportosítható.

Kollaboratív és biztonságos működés
Kollaboratív és biztonságos működés

Önállóan működik, és ha targoncák, raklapok, emberek vagy egyéb akadályok lépnek fel előtte, biztonságosan manőverez körülöttük, a legjobb alternatív útvonalon. Térképes navigáció alapján működik, amelyeket a szoftver helyben készít

Gyors telepíthetőség
Gyors telepíthetőség

Egyszerű szoftveres beállításokra van szükség a küldetés megváltoztatásához, így ugyanaz a robot különféle feladatokat végezhet különböző helyszíneken, automatikusan beállítva a változó környezetet és a gyártási követelményeket. A feladatok a robot interfészén keresztül vezérelhetők, vagy a robotok flottavezérlő szoftverével konfigurálhatók több robot számára, amelyek automatikusan prioritást adnak a megrendeléseknek, és a robot, amely a helyzet és az elérhetőség alapján az adott feladathoz a legmegfelelőbb.

Kedvező megtérülés
Kedvező megtérülés

Nincs szükség egyéb beruházásra vagy egyéb költséges módosításokra az épület infrastruktúrájában, így gyorsabb és olcsóbb az üzembe helyezése és működtetése a termelés költséges megszakítása nélkül. Mivel gyorsan és egyszerűen telepíthetők, szinte azonnal nő a hatékonyság. 

...

Felhasználási lehetőségek széles köre

...

Kocsik, vontatványok

Video

Polcok, tárolók

Video

Raklapok

Video

 

Szállítópályák

Video

Robot karok

Video

...

Tekintse meg az első magyar MiR esettanulmány videót a VFP Systems-sel!

A Mobile Industrial Robots (MiR) nemzetközi csatornáján már magyar sikertörténettel is találkozhat! A TE Connectivity esztergomi gyárában a MiR autonóm mobil robotjaink (AMR-ek) felgyorsították a logisztikai folyamatok sebességét és ezáltal növelték a gyár termelékenységét, mindezt a felhasználóbarát MiR Fleet szoftverük segítségével, amely a robotflotta egyszerű és hatékony kezelését tette lehetővé.

A 6 darab MiR200 -as külböző felépítményekkel, különféle feladatokat lát el, akár misszió meghívással, akár teljes automatizmussal az egyes gépek közötti kommunikáció által.

...

...

További MiR videós tartalmak a VFP Systems Kft YouTube csatornáján!

Logisztika napja

Webinár

ROEQ felépítmények

Esettanulmány

Robotalk

Webinár

Smart Mini Factory

Bemutató

Alkalmazási lehetőségek

Bemutató

...

Töltsle le az ingyenes MiR - Mobile Industrial Robots brossúrát!
Töltsle le az ingyenes MiR - Mobile Industrial Robots brossúrát!

...

Tekintse meg Smart Mini Factory-nk!

Egy saját fejlesztésű, működő SMART MINI FACTORY segítségével bemutatjuk, hogy a ma elérhető intelligens technológiákkal milyen könnyen lehet egy Ipar 4.0-ás rendszert létrehozni. A minta gyártási folyamat során bemutatjuk, hogy a MiR autonom mobil robotokkal, Universal Robots kollaboratív robotkarokkal illetve a Lipro szállítópálya rendszerekkel hogyan lehet olyan gyártósort létrehozni, ami teljesen automata, önálló moduláris egységekből épül fel és a részegységek egymással intelligens módon kommunikálnak.

A rendszer elemei megtekinthetőek személyesen!

Időpont foglalása

...

Mit nyújt Önnek a VFP Systems csapata?

Felmérés, tanácsadás

Tervezés

Oktatás

 

Integráció

After-Sales support

...

Ismerje meg MiR csapatunkat és demo robotjainkat herendi telephelyünkön!

...

Tekintse meg a MiR ( Mobile Industrial Robots ) teljes termékcsaládját!

...

Robot, mint szolgáltatás - MiR Finance

Szeretne nagyobb mértékben automatizálni, de aggódik a költségeken és az induló tőkebefektetésen? Most a tőkeberuházás növelése nélkül használhatja ki az együttműködő automatizáció mobil robotok által nyújtott előnyöket. 

lízing program iparágtól, mérettől és költségvetéstől függetlenül biztosítja a vállalatok számára, hogy azok kezdeti tőkebefektetés nélkül, azonnali megtérülés mellett élvezhessék az automatizáció előnyeit, a tervezett fejlesztéseket ne kelljen a háttérbe szorítaniuk és versenyképesek maradjanak, akár a gazdasági nyomás ellenére is.

Az egyedi, vállalati igényekhez igazodó pénzügyi megállapodás időtartamának végén az ügyfeleknek lehetősége van arra, hogy az eredeti költségek töredékéért megvásárolják a berendezést, frissítsenek az újabb technológiára, meghosszabbítsák a futamidőt, vagy egyszerűen visszaadják a robotot.

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.