ROEQ - MiR felépítmények

A dán ROEQ vállalat a mobil ipari robotok top modulok és kiegészítők vezető gyártója. Tapasztalt mérnöki csapatuk kínál megbízható és testreszabott ROEQ termékeket a MiR autinóm mobil robotokkal való egyszerű, biztonságos és megbízható integrációhoz.

  • Könnyű telepítés - intuitív szoftver, amely gördülékenyebbé teszi a telepítést.
  • Biztonság - biztonsági elemeket és szabadalmaztatott zárrendszert adnak a felépítményekhez.
  • Megbízhatóság - a könnyű integrációnak és a stabilitásnak köszönhetően a robot felépítmények az első üzembe helyezés óta működőképesek

Tekintse meg a leggyakoribb alkalmazási lehetőségeket!

         

Tekintse meg az első magyar ROEQ esettanulmány videót a VFP Systems-sel!

A világ vezető mibol robot kiegészítő ( MRE - Mobile Robotic Equipment) gyártója a ROEQ, a VFP Systems csapatával együttműködve elkészítette az első magyar esettanulmány videóját, mely magyar nyelven is elérhető már csatornánkonA TE Connectivity esztergomi gyárában a MiR autonóm mobil robotjaink (AMR-ek) felgyorsították a logisztikai folyamatok sebességét és ezáltal növelték a gyár termelékenységét, a ROEQ topmoduljai és felépítményei segítségével.

A 6 darab MiR200 -as külböző felépítményekkel, különféle feladatokat lát el, akár misszió meghívással, akár teljes automatizmussal az egyes gépek közötti kommunikáció által.

Tekintse meg a teljes ROEQ termékpalettát!

Szállító kocsik

Top modulok

Szállítópályák

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.