Universal Robots - Kollaboratív robotok

A világ első számú kollaboratív robotjai, a Universal Robots a VFP Systems kínálatában! UR3e, UR5e, UR10e, UR16e, UR20, UR30 teljes termékcsaláddal!

A gyártó vállalatok szinte mérettől, iparágtól függetlenül törekszenek arra, hogy automatizálják folyamataikat, javítsák a versenyképességüket, növeljék a dolgozók biztonságát és csökkentsék a veszteséget termelő tényezők számát. A Universal Robots kollaboratív robotjai kíváló lehetőséget kínálnak, ezen az említett kihívások lekezeléséhez, széles alkalmazási lehetőségek mellett. Jellemzőikből adódóan költséghatékony, rugalmas és biztonságos automatizációs megoldást nyújtanak, egyszerű programozhatóság, magasfokú és gyors integrálhatóság mellett.

A VFP Systemscsapatának célja, az Ön és Cégének szakmai támogatása és kijelölt feladatra megoldás biztosítása.

VFP Systems Kft. - Hivatalos magyarországi Universal Robots márkaképviselet és szakszervíz!

Teljes körű gondoskodás, közvetlen Universal Robots gyártói kapcsolattal a VFP Systems-től!

Örömmel és büszkén képviseljük a hazai piacon a világ vezető kollaboratív robot gyártóját a Universal Robot-ot, UR-t. A robotok és pótalkatrészek értékesítése mellett testreszabott, komplett rendszerintegrációs megoldásokkal is tudjuk Önt segíteni az elképzeléseinek megvalósításában innovatív mérnökcsapatunk támogatásával. Hivatalos márkaszervizünk készséggel áll rendelkezésére a robotok garanciális vagy garancián túli javításával kapcsolatban is.

Ismerje meg a Universal Robots teljes termékcsaládját!

A Universal Robots kobotjainak alkalmazásának legfontosabb előnyei:

GYORS MEGTÉRÜLÉS
GYORS MEGTÉRÜLÉS

Kiemelkedő megtérülés kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt, hiszen a Universal Robots elhozza Önnek az automatizálás és a kollaboratív robotok összes előnyét, mindezt a robotprogramozás, telepítés és biztonsági elkerítés többletköltsége nélkül. A Universal Robots elérhetővő teszi az automatizálást olyan kis- és középvállalkozások számára, ahol a termelés alacsony volumenű, és ahol a hagyományos automatizálási megoldások meglehetősen drágák lennének.

KÖNNYŰ PROGRAMOZÁS
KÖNNYŰ PROGRAMOZÁS

A Universal Robots szabadalmaztatott technológiája lehetővé teszi, hogy még a programozási tapasztalattal nem rendelkező munkatársak is gyorsan telepíteni és működtetni tudják a kobotokat. Az intuitív 3D vizualizációnak köszönhetően mindössze végig kell vezetni manuálisan a robotot a kívánt mozdulaton, de a könnyen használható érintőképernyős tablet nyílbillentyűivel is megadható az útvonal. A Universal Robots beépített erőnyomatékszenzorával még a legbonyolultabb feladatok is megtaníthatók a kobotoknak. Mivel a legkisebb mozdulatokra is nagyon érzékeny, a szenzor révén olyan feladatokra programozhatjuk a robotot, ahol a precizitás kiemelkedően fontos.

EGYÜTTMŰKÖDŐ ÉS BIZTONSÁGOS
EGYÜTTMŰKÖDŐ ÉS BIZTONSÁGOS

Adja át a piszkos, veszélyes vagy unalmas munkákat a kollaboratív rotoknak, és csökkentse az alkalmazottjait érő fáradásos sérülések vagy balesetek kockázatát. Jelenleg a világszerte telepített több ezer UR robot 80%-a dolgozik védőkerítés nélkül (kockázatfelmérés után). A robotok beépített biztonsági rendszerét a TÜV német műszaki ellenőrző szövetség jóváhagyta és tanúsítja.

GYORS TELEPÍTÉS
GYORS TELEPÍTÉS

A UR forradalmasította a robotok telepítésének folyamatát, ami így hetek helyett már órában mérhető. A vásárlóink visszajelzései szerint az átlagos telepítési idő mindössze fél nap. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy szakképzés nélküli alkalmazottnak általában csak egy órára van szüksége ahhoz, hogy a robotot kicsomagolja, felszerelje, és beprogramozza az első egyszerű feladatot.

RUGALMAS ÜZEMBE ÁLLÍTÁS
RUGALMAS ÜZEMBE ÁLLÍTÁS

Ne korlátozza magát az egy célra használható robotokra. A Universal Robots készülékei pehelykönnyűek, helytakarékosak, és könnyű őket újra és újra igénybe venni többféle alkalmazáshoz anélkül, hogy a gyártási környezetet át kellene alakítani. A kobot gyorsan és könnyen munkába állítható újabb és újabb folyamatok esetén, aminek eredményeként Ön agilis módon automatizálhat szinte minden manuális feladatot, beleértve azokat is, amelyekkel a kis sorozatok és a gyors átállítások járnak. A kobot képes az ismétlődő feladatok programjainak újrafelhasználására.

Mit nyújt Önnek a VFP Systems csapata?

Felmérés, tanácsadás

Tervezés

Oktatás

 

Integráció

After-Sales support

Kiemelt automatizálási alkalmazások

Palettázás

Adagolástechnika

Gépkiszolgálás

Kocsi vontatás

Raklap mozgatás

Automata csomagoló állomás

Töltsle le az ingyenes Universal Robots brossúrát és kiadványokat!
Töltsle le az ingyenes Universal Robots brossúrát és kiadványokat!

Tekintse meg saját Smart Mini Factory videónkat!

Egy saját fejlesztésű, működő SMART MINI FACTORY segítségével bemutatjuk, hogy a ma elérhető intelligens technológiákkal milyen könnyen lehet egy Ipar 4.0-ás rendszert létrehozni. A minta gyártási folyamat során bemutatjuk, hogy a MiR autonom mobil robotokkal, Universal Robots kollaboratív robotkarokkal illetve a Lipro szállítópálya rendszerekkel hogyan lehet olyan gyártósort létrehozni, ami teljesen automata, önálló moduláris egységekből épül fel és a részegységek egymással intelligens módon kommunikálnak.

A rendszer elemei megtekinthetőek személyesen!

Időpont foglalása

Robot, mint szolgáltatás

Szeretne nagyobb mértékben automatizálni, de aggódik a költségeken és az induló tőkebefektetésen? Most a tőkeberuházás növelése nélkül használhatja ki kollaboratív robotjaink által nyújtott előnyöket. 

lízing program iparágtól, mérettől és költségvetéstől függetlenül biztosítja a vállalatok számára, hogy azok kezdeti tőkebefektetés nélkül, azonnali megtérülés mellett élvezhessék az automatizáció előnyeit, a tervezett fejlesztéseket ne kelljen a háttérbe szorítaniuk és versenyképesek maradjanak, akár a gazdasági nyomás ellenére is.

Az egyedi, vállalati igényekhez igazodó pénzügyi megállapodás időtartamának végén az ügyfeleknek lehetősége van arra, hogy az eredeti költségek töredékéért megvásárolják a berendezést, frissítsenek az újabb technológiára, meghosszabbítsák a futamidőt, vagy egyszerűen visszaadják a robotot.

Alkalmazási lehetőségek széles köre

Anyagmozgatás

Adagolás

Palettázás

Polírozás

Hegesztés

Összeszerelés

Gépkiszolgálás

Minőségellenőrzés

Mobil robotok

Csavarozás

Kompatibilis megfogók és tartozékok az OnRobot kínálatából

ONROBOT EYES

ONROBOT SCREWDRIVER

ONROBOT SANDER

GYORSCSERÉLŐ

DUÁLIS GYORSCSERÉLŐ