Körasztalok, Precíziós Konvejorok

Az ITALPLANT már több, mint 38 éve jelenti a minőséget, pontosságot és megbízhatóságot az iparban.

Tapasztalt értékesítői csapatunk az Ön segítségére lehet már a tervezési fázisban, az új termékfejlesztési folyamatok során, az optimális tervezés biztosítása érdekében, melyet gondos és tanúsított minőségű gyártási folyamat követ.

Tapasztalja meg az ITALPLANT által nyújtott különbséget!

Indexáló sorozatok - Globoid váltópályás indexálók

SX sorozat

SP sorozat

MK2 sorozat

TIG sorozat

SX Sorozat

A globoid Slimdex SX/SP termékcsalád ideális választás körasztalos alkalmazásokhoz.

Az alacsony befoglalási méretekkel rendelkező globoid vezérpálya jellemzői: szabályozott sebesség, precizitás és megbízhatóság versenyképes áron, viszonyítva a hasonló hidraulikus és pneumatikus készülékekhez. Az összes Slimdex modell elérhető nagyteljesítményű meghajtó egységgel: indexáló, csigahajtómű (beépített csúszó kuplunggal vagy anélkül), AC vagy DC motor, közelítéskapcsoló.

Az SX sorozat általános sebességekre és nagy terhelhetőségre alkalmazható.

Jellemzők:

  • Alacsony beépítési méretű ház
  • Frekvenciaváltó sebességszabályozással, auto-stop és dinamikus fék
  • Közelítés kapcsoló cycle-on-demand alkalmazáshoz
  • Váltópálya és vezetőgörgős a sima mozgásért és pontos megállásért
  • Teljesen köszörült váltópálya
  • Levehető kézi kerék a könnyű beállításért (opcionális)

MK2 sorozat

Az MK sorozat alkalmazható nagy sebességekhez, normál nyomaték teljesítmény mellett. 

Az MK sorozat a legszélesebb körben használt és sokoldalú típus. Kiváló teljesítmény jellemzi szinte bármennyi megállási pozícióban, bármilyen mozgásra és sebességre vagy terhelésre.

Az MK2 sorozatot nagyon szilárd konstrukció jellemzi. Nagy sebességű elmozdulásokhoz az ITALPLANT kifejlesztette a dupla pályás váltópályát. A speciális kialakítás minimálisra csökkenti a görgők visszafordításának lehetőségét és hosszabb élettartamot eredményez.

SP sorozat

Az SP sorozat magában egyesíti az SX és MK2 szériák előnyeit: nagy forgatónyomatékot tud elviselni, nagy sebesség és megfelelően nagy nyomaték teljesítmény mellett.

Töltsle le az ingyenes Italplant katalógusokat! [ENG]
Töltsle le az ingyenes Italplant katalógusokat! [ENG]

Konvejor sorozatok - Lineáris indexáló rendszerek

PBC - Precíziós Hevederes Konvejor

PLC - Precíziós Lánctagos Konvejor

PLC HA - Precíziós Lánctagos Konvejor – Nagy Pontosság

 

Az  ITALPLANT konvejorok a legkorszerűbb szállítószalagos megoldások az ipar bármely területén. Egyesítik magukban a kiváló pontosságot, nagy sebességet, egyenletes mozgást, nagy terhelhetőséget, sokoldalú pozicionálási lehetőségeket, egyedi hosszokat.

Az indexálót csigahajtómű és háromfázisú fékes motor működteti, igény esetén szervómotor vagy az ITALPLANT által kínált hajtás. A mozgástípus tekintetében választható folyamatos vagy időszakos, hosszú állási időkkel és egyedi hosszokkal. Továbbá, lehetőség van párosítani a konvejort ITALPLANT pick and place PR vagy IP sorozattal, mely alkalmas arra, hogy fel és lepakolja a termékeket a konvejorral szinkronizált mozgásban.

Minden vevői igény pontos kielégítése érdekében , az ITALPLANT komplett projekt megoldásokat is kínál, melyek magában foglalják nem csak a komplett konvejor rendszert hajtással és manipulátorral, hanem a vázszerkezetet és megfogó/rögzítő készülékeket a palettákon, illetve más egyéb eszközöket. Továbbá, a szabadon választható konvejor- és palettahosszok lehetővé teszik a vevői igények teljeskörű lefedését.

Precíziós Hevederes Konvejor

Ez a konvejor típus alkalmazható csomagolásra, közepes pontosságú összeszerelésre és raktári indexált tárolásra. Ennek a szállítószalagnak a váza alumínium profil, alumínium palettákkal szerelve, melyeket nagy pontosságú fogasszíjra rögzítenek és önkenő vezetőprofilokban futnak.

Szállítási terjedelem tekintetében készre szerelve vagy komponensekre bontva: meghajtó oldal, visszafordító oldal és az összeszereléshez szükséges egyéb alkatrészek, valamint az aluprofil gerenda, melyet akár az ügyfél is beszerezhet – Get And Joint szabadalom.

 

Precíziós Lánctagos Konvejor

Ez a típusú konvejor alumínium vázon elhelyezett palettákból áll, melyek láncszemekként kapcsolódnak egymáshoz és a hozzájuk rögzített görgők acél vezetőkben futnak. Az ilyen típusú konvejor rendszert precíziós szerelésekhez alkalmazzák különböző területeken, mint az elektronika, mechanikus szerelés, orvostechnika, higiénia, stb.

Ez a konvejor rendszer szintén készre szerelve vagy komponensekből álló készletként is rendelhető (Get And Joint Patent).

 

Precíziós Lánctagos Konvejor - Nagy Pontosság

A Precíziós Lánctagos Konvejor Nagy Pontosság (PLC HA) jelenleg a legjobb, ami a piacon elérhető a lineáris indexáló rendszerek közül. Az alumínium  paletták ennél a típusnál is láncszemekként kapcsolódnak egymáshoz (vevői igény szerint készülhetnek acélból vagy más anyagból is), de a konvejor váza ebben az esetben acélból van.

A nagy pontosságú megmunkálási folyamatnak köszönhetően ez a váz biztosítja a konvejor nagyon magas ismétlési pontosságát, melyet a mikroelektronikai iparban, orvostechnikai iparban, precíziós összeszereléseknél alkalmaznak, valamint az autóiparban köszönhetően a Heavy Duty PLC HA típusnak.

Töltsle le az ingyenes Italplant katalógusokat! [ENG]
Töltsle le az ingyenes Italplant katalógusokat! [ENG]