Szállítópálya rendszerek

szallitopaya-lipro-vfpsystems-2d.png


Szállítószalagok

A szállítószalagok alapvető megoldások az automatizálásban.  Számos különböző kialakításban gyártjuk őket: egyenes, döntött vagy ezek kombinációja. Különböző típusú hevederekkel szerelve  széles körben felhasználhatók.

Palettás rendszerek

A palettás rendszerek ideális megoldás alkatrészek kezelésére az automatizált gyártási folyamatokban. Ezen rendszereket három  kivitelben gyártjuk: hevederes, láncos és görgős palettás szállítópályák, meghatározott pozicionálással.

Töltsle le az ingyenes Lipro katalógusokat! [ENG]
Töltsle le az ingyenes Lipro katalógusokat! [ENG]


Szállítószalagok


A szállítószalagok feladata különböző áruk továbbítása A pontból B pontba. Vevői igény szerint gyártjuk őket tekintettel a: terhelésre, szélességre, hosszra, magasságra és sebességre. A konvejorokra különböző típusú hevederek kerülnek, a felhasználástól függően. Hajtásuk lehet direkt, indirekt vagy „omega”. .


Palettás rendszerek

A palettás rendszerek szerves részét képezik az automatizált ipari folyamatoknak Három kialakításban gyártjuk őket: PSB 90 (hevederes palettás rendszer), PSC 90 (láncos palettás rendszer) és PSR 50/60 (görgős palettás rendszer). Ezek a palettás rendszerek nélkülözhetetlenek, amikor termékek továbbításáról és egyéb anyagmozgatási feladatokról van szó.

Termékhordozók

A termék hordozó paletták feladata továbbítani a munkadarabokat a szállító rendszerekben a munkaállomások között. A termék hordozó paletták – a szabványos méreteken kívül, egyedi kivitelben is készülhetnek, vevői igényeknek megfelelően.