Hírek

[Megtekinthető webinárium felvétel] - Logisztika napja

KOMPLETT INTRALOGISZTIKAI FEJLESZTÉS AUTONÓM MOBIL ROBOTOK (AMR) ALKALMAZÁSÁVAL A TE CONNECTIVITY ESZTERGOMI GYÁRTÓEGYSÉGÉBEN

A Logisztika Napja rendezvény (április 15.) ugyan már elmúlt, de számunkra az év minden napja a logisztika napja. :-) 

Szeretnénk, hogy azok se maradjanak le erről a bemutatótól, akik a Logisztika Napján nem lehettek velünk, ezért egy videó-összeállítást késztettünk, ami egy gyors regisztráció után megtekinthető.

A rendezvényen bemutattuk Magyarország egyik legnagyobb ipari AMR rendszerét. A TE Connectivity esztergomi gyártóegységében zajló élvonalbeli innováció eredményeképpen megszületett intralogisztikai rendszerről, mobil robotokról, mesterséges intelligenciáról, több mobil robotmárka flottaszintű alkalmazásáról beszélgettünk Miszler Gáborral (TE – Continous Improvement Analyst), Schvamberger Gáborral (TE- Logistics Analyst) és Dobner Andrással a VFP Systems Intralogisztikai üzletágvezetőjével. Szeretnénk, hogy azok se maradjanak le erről a bemutatótól, akik a Logisztika Napján nem lehettek velünk, ezért egy videó-összeállítást késztettünk, ami egy gyors regisztráció után megtekinthető.